O nama

KO SU TRUBAČI ZA SVADBE? 

NAJBOLJI IZBOR ZA VAŠE PROSLAVE

Naš trubački orkestar se s ponosom ističe kao vrhunski sastav trubača u Srbiji, čije ime je sinonim za kvalitet i profesionalizam. Naša strast prema muzici očituje se u svakom tonu koji odzvanja iz naših truba, a našu predanost umetnosti trube potvrđuju brojne nagrade koje smo poneli na prestižnim muzičkim takmičenjima širom zemlje.

Ponosni smo nosioci titule najboljeg orkestra na Guči 2021. godine, a takođe smo se istakli i osvajanjem nagrade za najbolju trubu Guče. Naša muzika je osvajala srca publike i na Vlasinskom letu, gde smo čak bili pobednici 2017. godine.

Uz nas, svaka proslava postaje nezaboravno iskustvo. Naša svirka stvara posebnu atmosferu na najboljim žurkama na splavovima i u diskotekama, garantujući vam provod koji će trajati do ranih jutarnjih časova. Takođe, podržavamo brojne navijačke grupe na utakmicama reprezentacije i omiljenih sportskih klubova, pružajući im muzičku podršku i podižući atmosferu do usijanja.

Slobodno nas kontaktirajte kako bismo zajedno stvorili nezaboravne trenutke uz našu muziku, veselje i podršku tokom vaših posebnih događaja.